Preduzeće za izvođenje geodetskih radova

REFERENCE

DOO Geovizija

DOO Geovizija je nezavisno preduzeće koje se bavi pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti inženjerske geodezije, izrade geodetskih projekata i ozakonjenja za privredne subjekte. Sačinjeno je od tima stručnih, kreativnih i ambicioznih ljudi koji, zahvaljujući svom bogatom znanju i iskustvu, mogu da zadovolje visoke standarde koje profesija stavlja pred njih

Pročitajte više

Upoznajte se sa nama

Dokazani profesionalizam

Danas, naš tim spada u red vodećih preduzeća iz oblasti geodezije na području Republike Srbije. Možemo se pohvaliti višedecenijskom saradnjom sa gigantima kao što su Naftna industrija Srbije Rafinerija nafte Pančevo, ˝HIP Petrohemija˝ a.d. Pančevo,  takođe veoma visoki nivo poslovne komunikacije održavamo već dugi niz godina sa ˝Finnet Inženjering˝ doo Pančevo, ˝WindVision Operations˝ doo Beograd, ˝Vetroelektrane Balkana˝ DOO Beograd, ˝CWP Renewables˝, ˝Project biro Utiber˝ d.o.o. Novi Sad, JP “Putevi Srbije“, DOO ˝PanPro Team˝ Beograd, ˝Via Inženjering˝ DOO Novi Sad, ˝Telekom Srbija˝ a.d. Beograd, ˝Elita Cop˝ d.o.o. Beograd, ˝Elektroprivreda Srbije˝a.d. Beograd, “STRABAG” doo, ˝Delta Inženjering˝ doo Beograd, Grad Pančevo, Grad Vršac, Opština Alibunar, JKP ˝Vodovod i Kanalizacija˝ Pančevo, JP Urbanizam Pančevo, JKP ˝Grejanje˝ Pančevo, JKP ˝Zelenilo˝ Pančevo, ˝Luka Dunav˝ a.d. Pančevo, JKP ˝Drugi oktobar˝ Vršac i mnogi drugi.

Najmodernija tehnologija

Najmodernija tehnologija i oprema vrhunskog kvaliteta kojom naš tim raspolaže garancija su kvaliteta koji Geovizija može da pruži. Obrada podataka sa terena vrši se na računarima koji su opremljeni najnovijim i najmodernijim softverom, koji, između ostalog, omogućava dobar i brz prikaz grafičkih podataka. Odgovornost članova tima Geovizije predstavlja još jedan vid profesionalizma koji se može videti i iz toga što se dogovoreni rokovi uvek poštuju i obaveze firme prema klijentu ispunjavaju, bez izuzetka, na vreme.

Stalna inovacija i novi izazovi

Pored poslova koji su rađeni za potrebe jednog giganta kakva je Rafinerija nafte u Pančevu, pečat Geovizije se našao i na drugim velikim, važnim, inovativnim i uspešno završenim poslovima. Svaki od ovih poslova najbolja je i najpouzdanija preporuka za buduće poslove. Svesni činjenice da danas kvalitet, pre svega, diktira i određuje pozicije svakog preduzeća na tržištu, stručnjaci iz Geovizije hrabro istupaju znajući da imaju šta da ponude, ali i trudeći se da očuvaju suštinu svog plemenitog poziva – poštenje i nepristrasnost.

Upoznajte se
sa nama

Dokazani profesionalizam

Danas, ova firma koja naizgled spada u red malih firmi, može da se pohvali da u nizu zadovoljnih klijenata može navesti Rafineriju nafte u Pančevu, sa kojom ima višegodišnju saradnju, zatim Direkciju za izgradnju i uređenje Pančeva, AD Vojvodinaput, Zavod za zaštitu spomenika kulture, JKP Vodovod i kanalizacija, JKP Zelenilo i Finnet inženjering iz Pančeva, AD Centar za puteve Vojvodine, Via Projekt d.o.o. iz Novog sada, opštinu Alibunar, Jeep Komerc, Idea d.o.o. iz Beograda i druge.

Najmodernija tehnologija

Najmodernija tehnologija i oprema vrhunskog kvaliteta kojom naš tim raspolaže garancija su kvaliteta koji Geovizija može da pruži. Obrada podataka sa terena vrši se na računarima koji su opremljeni najnovijim i najmodernijim softverom, koji, između ostalog, omogućava dobar i brz prikaz grafičkih podataka. Odgovornost članova tima Geovizije, i još jedan vid profesionalizma može se videti i iz toga što se dogovoreni rokovi uvek poštuju i obaveze firme prema klijentu ispunjavaju, bez izuzetka, na vreme.

Stalna inovacija
i novi izazovi

Pored poslova koji su rađeni za potrebe jednog giganta kakva je Rafinerija nafte u Pančevu, pečat Geovizije se našao i na drugim velikim, važnim, inovativnim i uspešno završenim poslovima. Svaki od ovih poslova najbolja je i najpouzdanija preporuka za buduće poslove. Svesni činjenice da danas kvalitet, pre svega, diktira i određuje pozicije svake firme na tržištu, stručnjaci iz Geovizije hrabro istupaju znajući da imaju šta da ponude, ali i trudeći se da očuvaju suštinu svog plemenitog poziva – poštenje i nepristrasnost.

Javite nam se

Kontaktirajte nas putem telefona ili pošaljite poruku na koju ćemo odgovoriti u najskorijem roku

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas